» börja blogga igen

Är hur länge som helst sen jag blogga och det fick jag minsann höra idag haha xP Självklart kul att folk saknar ens bloggande hehe ^^ Så fredag idag ju och grymt taggad inför ikväll! Va ska man liksom göra en fredagkväll om inte festa ? ;) blir lite förfest oxå med Daniella, Sandra, Sara och Simon efter 3 nån gång! tidigt ska de börjas hehe. Innan dess ska jag iaf in till stan igen, måste verkligen köpa en ny ögonsbrynspenna och puder och egentligen ny foundation oxå.. usch pengarna springer iväg ;s Sen innan festen ikväll så måste de ju självklart käkas pizza, fyllemat är godast!! en riktig fet amerikansk pizza från americans (en av alla sjuhundramiljarder pizzerior som finns i lilla avesta.). Nej nu blev detta inlägg så långt så tänkter avsluta detta med bjuda lite på mig själv! Skriver mer senare om jag hinner! chao! :*


» Stressigt nu när det börjar närma sig

Verkigen inte många dagar kvar till studenten och de flesta skulle ju vart superglada och förväntansfulla. Jag känner mig mest stressad, visst det är väl kul att snart har man gått ut hur gymnasiet, en ny tid i livet närmar sig, jag ska t.ex söka in till högskolan vilket i sig oxå är stresigt för tänk så kommer man inte in på de man vill är där man vill och måste vänta ett helt nytt år på en ny chans. Jag vill så gärna flytta hemifrån, till en ny stad och börja om på en ny kula. Vill inte bara hamna i västerås eller falun, vill längre bort än så. Drömmen är ju att plugga i Göteborg men det är ju inte den lättaste skolan att komma in på och jag har ju inte gjort högskoleprovet och nu är de försent för att anmäla sig till vårens högskoleprov, ska inte klaga, har mig själv att skylla. Sen så oroar man sig för att man sumpar betygen och tänk så tar man inte examen.. Så mycket stress när man verkigen känner att nu närmar det sig. Sen ångesten över allt man inte gjort och och allt man ska hinna med, betygen sätts liksom i maj och man vill inte sitta sista veckan innan deadline och ha en berg av skolarbeten som inte är klara.. Det hjälper inte heller att det alltid dyker upp nåt som gör att man åker ner på botten igen och man orkar inte göra ett dugg.. det är verkligen motivation på topp.. !! 
 
Nu ska jag sätta på musik och städa och därefter ska jag iaf försöka dra igång lite plugg.. uppsats som ska in denna vecka har jag för mig. plus lite annat som jag behöver ta igen.
P.s. sista veckan och sen är de lov + att en big surprise komma kanske dyka upp i slutet av sportslovet men de får ni reda på då om de går igenom! Chao.
 
 

» Alla <3 dag

Alla  <3 dag va ju igår och jag va med kompisar och kvällen togs sig en helt annan vändning än vad jag hade tänkt, kl 7/8 så fick jag veta att de va fest i bengtsbo, så åkte dit med sara. Kvällen blev verkligen lyckad! Så tack alla för en trevlig alla <3 dag
 
På tal om denna dag. Viken helt onödig dag egentligen.. Vad är de för dum människa som bestämt att just på denna dag så ska man älska varandra extra mycket, jag anser att man kan visa varandra varandra extra mycket vilken annan dag som helst och det finns ju 364 andra dagar att göra de på så varför just 14 februari ? 
 
Där har ni en tankställare! ;) 
 
Och här har ni en bild från igår kväll! )